Кога автомобилите ќе почнат да летаат,ќе има каде да се паркираат

 243 

Ѕид на сообраќајниот срам

Aleksandar Stojanovski  · 15 мин.  · Skopje  · Паркинг на иднината.😝Кога автомобилите ќе почнат да летаат,ќе има каде да се паркираат.🤦‍♂️ — во Adora Residence Aerodrom – Park 1.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment