Кои се вашите очекувања во 2022 година за во Битола?

Дога е листата на очекувања на битолчани ,а тоа може и да се прочита и низ социјалните мрежи кадешто се доста активни, впрочем се создава слика како овојпат да имаам големи очекувања, колку од нив во 2022 ќе се реазизираат и ќе станат реалност прерано е да коментираме …времето ќе покаже како и секогаш досега…

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment