Кој е Зоран Талевски?!

Loading

Зоран Талевски, е дипломиран електро-технички инженер а неодамна е назначен за в.д. директор на КЈП “Нискоградба“ од Битола

  Бил Советник при Советот на Општина Битола на ВМРО-ДПМНЕ во периодот од 2010 во 2013 година, исто така бил претседател на управен одбор на “Комуналец“, а на ова место доаѓа од работното место раководител на Регионален центар Битола при МЕПСО.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment