Крмов:Излегувајте сите пред Собрание!!!

 147 

Борислав Крмов

22 мин.  · 

СИТЕ ПРЕД СОБРАНИЕ, СИТЕ!!!

Талат шверцерот ќе ја тера седницата до крај!

Цел ден се сили, го крши Деловникот, се заканува ПРСТИ ЌЕ КРШЕЛ НА ПРАТЕНИЦИТЕ!

Излегувајте сите пред Собрание!!!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment