Крмов:Се плашат од народот! Талат ја прекина седницата а беше решен да тера до крај

 396 

Борислав Крмов

3 мин.  · 

Ви се плашат да знаете! Власта ви се плаши! Се плашат од народот!

На 3 говорника до крај, Талат ја прекина седницата, иако беше решен да ја тера до крај!

Живи се Македонците! Храбри се Македонците!

Сите да знаат! Кој не знае, ќе дознае!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment