Лабунски ги подготви куферите , ќе бега од Задруга 6 поради Урош

 2,009 

Адам Лабунски си ги пронајде патиките во вреќа за отпадок а за тоа според Лабунски виновен е Урош. Урош учесник во Задруга 6 веќе повеќе од десет дена го малтретира Лабунски со навреди и физички контакт каде што и му ја откорна косата. Потоа Христијан Голубовиќ го удри Урош велејќи му дека се сили на послаби. Голубовиќ додаде дека да беа надвор ќе го искршеше цел поради што малтретира послаби од него. Лабунски веќе неколку денови ја моли продукцијата да го извади и спаси од тој демот. Сега тој и куферит ги подготви и чека да си замине од Задруга 6 реално шоу програма на Пинк.Иако продукцијата го казни Урош, тој сепак продолжи да се однесува негативно

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment