Лажен фб профил ги злоупотребува фотографиите и податоците, име и презиме, на битолскиот градоначалник

 1,218 

Тони Коњановски

14 мин.  · 

Драги пријатели,

Сакам да ве известам дека, од вчера низ социјалните медиуми циркулира фејсбук профил, во кој се врши злоупотреба на моите податоци (име и презиме) и фотографии.

Доколку наидете на овој профил, како и недолични коментари напишани од истиот, Ве молам соодветно да го пријавите профилот.

Ниту едно лажно претставување, злоупотреба или дезинформирање на јавноста, нема да дозволам да влијае на мојата заложба, за успешна реализација на промените, планираните проекти, со кои заедно со Вас, почитувани сограѓани ја создаваме новата иднина на Битола.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment