Ламбе или Карлеуша на ГРОЗДОБЕР?

 610 

Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев ѝ го откажа настапот на српската пејачка Јелена Карлеуша на „Тиквешки гроздобер“, па кажа кои пејачи планира да ги покани да пејат.

Јанчев во интервју за „ММС“ кажа дека размислува кој да дојде на место на Карлеуша, а можни опции се Ламбе, Каролина и Калипои.

„Деновиве размислуваме за тоа кој да ја замени Карлеуша. Концертот беше планиран за главната вечер, а постои можност некој да дојде од Балканот, но може да настапи и некој од Македонија. Можеби тоа ќе биде Ламбе, Каролина и Калиопи. Но, засега ништо не е познато“, кажа Јанчев за „ММС“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment