Левица – Битола:Блокада пред Општина, земјоделците и пазарџиите со полициска придружба во Советот на Општината

 982 

БЛОКИРАН БУЛЕВАРОТ ПРЕД ОПШТИНА.

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ И ПАЗАРЏИИТЕ СО ПОЛИЦИСКА ПРИДРУЖБА ВО СОВЕТОТ НА ОПШТИНА БИТОЛА

Земјоделците бараат промена на одлуката и повторно враќање позади новиот пазар.

Денес, моментално, присутни се во Советот каде што се чека дали ќе биде изгласана предлог одлуката од страна на советничката група на Левица

политичка партија Левица – Битола

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment