Левица Битола:СТАНУВАЈ НАРОДЕ, СТАНЕТЕ БИТОЛЧАНИ, ИМАМЕ ДОЛЖНОСТ КОН ТАТКОВИНАТА!

 1,559 

📢Два дена, само два дена имаме да се обединиме и да си ја спасиме државата, историјата, предците❗

Народот е буден, на чекор до победа против оние кои сакаат да не сотрат, да не уништат и да не направат робови во сопствениот дом, под македонското и гоцевото сонце на слободата❗

Сега е моментот да пружиме вистински отпор и да ја спасиме Македонија!

📌 05.07.2022 во 15:30 е часот за храбрите Македонци и Битолчани кои ќе се упатат пред Владата на Р. Македонија!

🚌 Збирно место ЛО ЛЕВИЦА-БИТОЛА

📞 Потврдете присуство – 075343162

Ни останува уште малку за да им докажеме дека сме многу, не има, и’ ќе не има❗

#СекојДенВоСедум

#Радикализација

Левица Битола

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment