Македонија Колевка на Балканското Христијанство (видео)

 921 

Македонија трет дел, Охридско езеро и црквата света Софија се прикажани на видеото изработено од Светосавската градина и манастирот Свети Лука во Бошњан

Предлагаме да ја погледнете нивната репортажа за убавините на нашата земја

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment