Малце фалеше Апасиев да го рашамари Мартин Костовски

 167 

Малце фалеше Апасиев да го рашамари Мартин Костовски- објави на фб страницата Ленка. Во нивната објава стои –

Ленка

17 мин.  · 

Следи

Преглед

Коментари

Малце фалеше Апасиев да го рашамари Мартин Костовски – поранешниот директор на Службен весник што ќе лежи апсаана за објавување на Законот за двојазичност без потпис

ВИДЕОТО ТУКА https://www.facebook.com/watch/?v=469312351691409&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C-GK2C&ref=sharing

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment