МАНАСТИР ПРЕОБРАЖЕНИЕ ХРИСТОВО КАЈ ГОСТИВАР(фотогалерија)

ОСВЕТУВАЊЕ И ПОСТАВУВАЊЕ НА СВЕТИОТ КРСТ НА МАНАСТИРОТ СВ. ПРЕОБРАЖЕНИE ХРИСТОВО ГОСТИВАР, НАСЕЛБА ЦИГЛАНА, Е РЕАЛИЗИРАНО НА 12.08.2018 година

фотографиите се со авторско право на Дарко Оносимоски и се најнови од денес

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment