МВР:За време на ненајавените протести еве кои улици ќе бидат за сообраќај затворени

 305 

Министерство за внатрешни работи / Мinistria e Punëve të Brendshme 

28 мин.  · 

Известување

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните на Скопје дека за време на ненајавените протести пред Собранието на Република Северна Македонија, денеска 14.07.2022 година ( четврток) ,затворени за сообраќај се следниве улици: ул.“11-ти Октомври“ на потегот од бул.“Кочо Рацин“ до ул.“Димитрије Чуповски“ и ул.“Даме Груев“ на потегот од ул.“Македонија“ до ул.“11-ти Октомври“, а сообраќајот ќе биде пренасочен по околните сообраќајници.

Министерството за внатрешни работи апелира до сите граѓани учесници во сообраќајот да се почитуваат наредбите од страна на униформираните полициски службеници.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment