МВР:Киднапери нема а нема ни едно одземено дете, ѓраѓаните да не наседнуваат на дезинформации

Loading

Граѓаните да не наседнуваат на дезинформации, полицијата ја гарантира безбедноста

Министерството за внатрешни работи ги демантира лагите кои некои лица ги пласираат преку социјалните мрежи за некакви наводни киднапери. Нема ниту едно одземено дете, ниту било какви киднапери. Апелираме да не се шират дезинформации по социјалните мрежи кои имаат за цел да ги вознемират граѓаните. Полицијата е присутна насекаде и ја гарантира безбедноста на граѓаните.- известуваат од МВР

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment