Надлежните чистат депонии диви во недела, битолчани им даваат силна поддршка

И додека надлежните во недела наутро чистат диви битолски депонии граѓаните им даваат силна поддршка но воедно бараат камери низ градот бидејќи мислат дека многу се ништи и пусти овој град , сметаат дека со видео надзор побрзо ќе се откриваат сторителите како оние кои фрлаат ѓубре насекаде, оштетуваат клупи корпи за отпадоци и слично Граѓаните ја поддржуваат оваа акција но бараат да има санкции за оние кои ги создаваат овие депонии

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment