Напомош нека ни е празникот Св Илија Пророк, Светилник пред Христа

 5,246 

Напомош нека ни е празник Св Илија Пророк, Светилник пред Христа

Нека Бог не помилува и спаси по молитвите негови

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment