Најниска минимална температура утрово -3°C во Берово, а највисока 6°C во Куманово

Измерена температура во 07 часот и минимална температура:

најниска минимална температура утрово -3°C во Берово, а највисока 6°C во Куманово, Дојран, Скопје-Зајчев Рид, Виница и Кавадарци.

Дежурен синоптичар: Ивана Петровиќ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment