Најнови информации:Нестабилното време во земјава ќе продолжи до околу полноќ

 596 

Време 21:25 часотЦентар за управување со кризи

Од УХМР известуваат дека има нестабилност на повеќе места во западниот дел на државата, поинтензивна во Кичевско. Од југозапад кон Скопската Котлина навлегува нестабилна маса, која ќе предизвика пороен дожд и грмежи, поинтензивни во нејзиниот јужен и источен дел.

Нестабилното време во земјава ќе продолжи до околу полноќ, а потоа атмосферата постепено ќе се стабилизира и врнежите ќе престанат.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment