НАЈУБАВАТА НОВОГОДИШНА НОЌ БЕШЕ ВО БИТОЛА (видео снимка дрон)

Loading

Џоле Трајчески со одлична дрон снимка ја пренесува атмосферата и огнометот од Новогодишната ноќ во Битола:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment