На денешен ден во 2017 година е осветен Манастир Свети великомаченик Георгиј во Туденце

Loading

Денес, 07 Август ја празнуваме Светата маченичка Христина.На денешен ден во 2017 година е осветен возобновениот Манастир Свети великомаченик Георгиј Победоносец во Туденце.За многу години!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment