На денешен ден 2020 година мироточеше иконата на свети Пантелејмон

Loading

Во Русија во Ивановската област на денешен ден 29 јуни 2020 година во храмот Света Троица каде што игумен е отец Евгениј мироточеше иконата на свети Пантелејмон.

Во прилог фотографии од мироточивата свети Пантелејмонова икона

Снежана

забрането преземање!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment