На Новачки пат во Битола приколки без регистарски таблици?

 1,342 

РЕАКЦИЈА НА ГРАЃАНИ

Возила со приколки а приколките без таблички регистарски , возат низ улицата Новачки пат во Битола- велат граѓани!?.Дали возат или не, тоа на оваа релација ќе им го препуштиме на надлежните, наше е само да пренесеме реакција на граѓани дека на овој пат возеле возила со приколки а приколките им биле без регистарски таблички. Сезона е есен кога повеќе се набавуваат производи за зимница, дрва и слично но и за приколки има Закон и треба секој да го почитува

фото илустрација

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment