Негативни граѓански оценки за уредноста, хигиената и услугата на Битолскиот пазар

 1,865 

Ги запрашавме граѓаните на Битола да оценат со од 1 до 5 дали се задоволни од уредноста , хигиената и услугата на битолскиот пазар,ама претежно во коментар се пишуваа нули! Исто така граѓаните велат дека висат ортоми , јажиња, најлони, при што неможе да се помине. Пренесуваме коментари на битолчани на тема пазар Битола, меѓу нив имаше и позитивни и 10 ки ама таквите беа во мал број

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment