Недопрените убавини на националниот парк Шар Планина! Фотографии за убав ден

 125 

проф Дарко Оносимоски со свежи фотографии од недопрените убавини на националниот парк Шар Планина,ви посакуваме убав ден со овие прекрасни фотографии

автор на фотографиите е планинарот професор Дарко Оносимоски, забрането преземање без претходна дозвола

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment