Ненад Алексиќ:Лабунски да вежба за глумењето што го започна во Задруга 6

 2,669 

Ненад Алексиќ Ша на прашање дали е љубоморен на Адам Лабунски одговори не , различно сме тој е пејач јас рапер нема што да сум љуноморен. Врвно пее некогаш е заморен , за пеење го бива ама треба да повежба за реалните шоу програми , да повежба со глумењето кое го започна – рече Ша

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment