Има ли поубава од битолчанка?

Loading

Главно на жените битолчанки останатите им љубоморат затоа што низ цел свет се знае дека се најубави жени

Им љубоморат, дека мажите од сите градови ги сакаат жените битолчанки

им љубоморат, дека битолчанки си го негуваат своето знаење и имаат самодоверба

им љубоморат, затоа што со децении се совршено модерни жени битолчанки

им љубоморат, затоа што битолската жена знае да го живее животот, а во исто време да е добра сопруга , вредна домаќинка, мајка полна со љубов , модерна жена, со кариера, жена која умее да направи распоред, и да најде време пред се за своите најблиски, а потоа и за своите пријатели. Едноставно жена за се , жена битолчанка!

написот е од забавен карактер без намера да навреди никого.

Сите сте убави а најубави се битолчанки

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment