Новогодишниот караван ЈКП Водовод-Битола го продолжува и денес ????

-ООУ “Ѓорѓи Сугарев”-Битола-СОУ”Таки Даскало” -Битола-ЦРВЕН КРСТ НА Р.М-Здружение на припадници на безбедносни сили на Р.М-Здружение на ромско турско пријателство “РОМСКО ЈАТО” – БИТОЛА.

?

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment