Ова ПЕЖОТО што пропадна во езерцето скопско, не си можи со нас битолчани во паркирање

Loading

Автомобил „Пежо 206“ паднал во езерце во Градскиот парк во Скопје

Засега не се познати причините за оваа незгода.

Фотографиите се објавени на Фејсбук групата „Ние сме од Скопје

Но со битолчани не си можи во паркирање

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment