ОД БИТОЛА ВО ЕДЕН ГЛАС СЕ ИСПЕА “ВЕЧНИОТ БОГ” ВО НАЈСТАРАТА ЦРКВА ВО ГРАДОТ

Loading

Во центарот на Битола, денеска се славеше Бадник-предвесник на Божик-Христовото раѓање.

Божиќни пакетчиња за децата кои и денеска се собраа на оваа манифестација.

Видеото можете да го погледнете на следниов линкhttps://tera.mk/wp-content/uploads/2022/01/video-1641470466.mp4?_=1

извор и фотоhttps://tera.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment