Опожарен автомобилот на директорот на ЈКП – Комуналец Прилеп

 616 

Вчера во раните утрински часови непознати сторители го опожариле автомобилот на директорот на ЈКП – Комуналец, кој се наоѓал пред неговата куќа.

Поради тоа градоначалникот на општина Прилеп, Борче Јовчески одржа прес-конференција и кажа деке е загрозена безбедносната состојба во градот бидејќи се случија два инциденти за краток период.

Исто така, градоначалникот побара оставка од командирот на Полициската станица Прилеп со објаснување дека граѓаните не се безбедни.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment