Општина Битола на првиот работен ден во Новата, подготовки за реализација на приоритетите!

ОПШТИНА БИТОЛА НА ПРВИОТ РАБОТЕН ДЕН ВО НОВАТА ГОДИНА СО ПОДГОТОВКИ ЗА ПРИОРИТЕТИТЕ ДА СЕ РЕАЛИЗИРААТ

еве ги приоритетите

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment