Општина Битола претпразнично донираше во чест на Христовиот Роденден кај Божиќната пештера

Loading

Во духот на хуманоста и грижата за лицата на кои им е потребна помош, Општина Битола претпразнично со донација кај Божиќната пештера.- објави општина Битола

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment