Отворена работилница “Street Workout” Градски парк Битола (фото галерија)

Loading

Со основна цел поттикнување на физичка активност и здрави животни навики, во рамките на проектот “Sport@Street” ЕКЕ Битола во соработка со локалните партнери организираме за Уличен Тренинг (Street Workout) работилници. Тренингот ќе се организира секоја недела од 17:00 до 19:00 часот, ќе биде бесплатен и отворен за секој, без разлика на возраст, пол, искуство и физичка подготвеност, за секој кој сака да го подобри своето физичко и ментално здравје преку вежби со сопствената тежина. Настанот ќе биде модериран од искусни тренери кои несебично ќе го споделат стекнатото искуство и знаење. Локација: Градски Парк, Street Workout парк покрај спортска сала “Боро Чурлевски“ Битола Овој проект е финансиран преку Ерасмус+ Спорт програмата на Европската Комисија

https://www.facebook.com/events/1245495932593983/?ti=ls

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment