Отецот Предраг пеш тргнал од Пожаревац до Манастирот Острог во Црна Гора

Во февруар 2020 година на повик од Свети Василиј а со благослов од својот духовник владиката Игнатиј, отецот Предраг со двајца други тргна на пат пеш до Острог од Пожаревац.

Целосно за ова патување како поминал додека патувал, што се случувало погледнете го видеото

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment