Падна првиот снег на врвот Пелистер на планината Баба

 2,883 

Падна првиот снег за оваа сезона на врвот Пелистер на планината Баба. Фотографијата е објавена на социјалната мрежа Фејсбук.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment