ПАРИЧНА ПОМОШ ОД СОЦИЈАЛНА И ДЕТСКА ЗАШТИТА ЌЕ СЕ ИСПЛАЌА НА 3 ЈАНУАР

Корисниците ќе можат ги подигнат средствата од парична помош од социјална и детска заштита на банкоматите во секое време понеделник на 3 јануар, додека исплатата во експозитурите на Банките ќе се реализира согласно определен редослед. Распоредот е направен по азбучен редослед, според првата буква од презимето на корисниците и тоа:• 3.1.2022– А, Б, В, Г, Д, Ѓ, Е, Ж, З, Ѕ; И, Ј, К, Л, Љ• 4.1.2022– М, Н, Њ, О, П, Р С, Т, Ќ, У, Ф, Х, Ц, Ч, Џ, Ш.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment