Паркот пред храмот Свети Димитрија кај Црнобуки!Крст изграден од браќата Тодорче и Љупчо Кочишки Кулја

Loading

Христос се роди

Овој крст кој се наоѓа во паркот пред храмот на Свети Димитрија кај Црнобуки е изграден од двајцата браќа,Љупчо и Тодорче Кочишки Кулја. Прекрасно Божја убавина

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment