Патот до хотел Молика и Ски Центарот Копанки е исчистен и отстранети се огромните количини на снег

 107 

Хотел Молика Пелистер/Hotel Molika Pelister

3 мин.  · ИЗВЕСТУВАЊЕ‼️Почитувани,За сите љубители на зимските спортови, планината, едноставно за сите кои сакаат да се рекреираат и да уживаат во чистиот пелистерски воздух и продолжената зимска идила на Пелистер????Ве информираме дека патот до хотел Молика? и Ски Центарот Копанки??? со превземање низа на активности е исчистен и отстранети се огромните количини на снег.Сообраќајот се одвива непречно и безбедно за сите видови возила.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment