Патот Росоман – Прилеп пуштен за сообраќај

 745 

Регионалниот пат Росоман – Прилеп кај место викано „Трите ленти“ е отворен за сообраќај, соопшти АМСМ.

Претходно, поради голем одрон на патот, сообраќајот беше во прекин. Изведувачот на новиот пат работеше со механизација на расчистување на патот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment