Петровска:Се води постапка за незаконски спроведена легализација на Копанки

Екс градоначалничката на Битола со свој фб статус на својот Фејсбук профил , ви го пренесуваме

Natasha Petrovska

Вчера во 11:13  · По поднесено обвинение од ОЈО Битола во Основен Суд Битола се води постапка за незаконски спроведена легализација на Копанки. Во такви околности, без правосилна одлука по оваа постапка би било несериозно и неодговорно локалната самоуправа да превзема било какви чекори.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment