Пеце Милевски до министерката за култура: “Почитувана” потомке на партизан,ИЗЛЕЗЕТЕ ОД СКАФАНДЕРОТ

 2,989 

фб статус на Пеце Милевски

Пеце Милевски

12 ч.  · “Почитувана” потомке на партизан и народен херој, ниту знаеш што е историја, уште помалку знаеш и работиш за иднината на оваа земја и народ, на што првично си повикана како министерка за култура. Напротив ти и ТАКВИТЕ КАКО ТЕБЕ “Социјалдемократи” СЕКОГАШ сте работеле и работите и против своите граѓани и против својата држава. Повелете, ИЗЛЕЗЕТЕ ОД СКАФАНДЕРОТ министерке, надвор има свет во кој владеат правила, кои се СВЕТИ со векови – љубовта кон татковината, родениот град, родените предци!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment