Повторно во Србија Реално шоу Задруга Елита наместо старлети, пејачки!

 755 

Елита Задруга во Србија продолжува на ТВ Пинк иако месец пред самиот крај Задруга 6 беше прекината и предвремено изгласан победникот. Страшниот настан во српското училиште во кој беа убиени ученици од малиот монструм влијаеше на народот да излезат на потрести видно вознемирени од големата трагедија, дел од нив бараа да се укине српското реално шоу бидејќи како што јавно говореа , негативно влијаело врз нивните деца. Тогаш сопственикот на ТВ Пинк за прв пат влезе во задруга 6 и им укажа на учесниците дека насилство нема да се толерира но и дека предвреме ќе заврши таа задруга.

Тогаш низ јавноста се зборуваше дека се укина но тоа се увиде како погрешно. Задруга од септември продолжува 7 ма по ред најавено е со видни измени а дали ќе биде така останува да видиме. Наместо старлети ќе учествувале пејачки но ќе учествувале и дел од досегашните учесници како што се Ана Ќурќиќ, Ацо Булиќ и сл. Па според ова колку ќе е различна е прашање?

До пред некое време тамошните учесници спомнуваа како учествуваат за да станат познати а дел од нив беше и македонецот Адам Лабунски. Нејасно е сега ако влегуваат со учество познати пејчки што ќе е нивниот мотив?

Според јавувањата на гледачите во емисијата Народот прашува може да се утврди дека задруга најмногу ја следат пензионерите

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment