Пожарникарите извадија недопрена икона на Богородица од опожарена куќа во Рума

Loading

При пожар во куќа во градот Рума во Србија пожарникарите извадија целосно недопрена икона од Богородица

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment