Пожар на стрниште кај стариот млин на патот Битола – Прилеп

 828 

Интервенира 1ПП возило и со 2 пожарникари. Пожарот е сеуште активен и екипите се на терен.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment