Прашање за битолските возачи:Кои улици според вас се најмногу оштетени и треба да се санираат низ Битола?

Loading

Доколку сакате да го искажете вашиот став на оваа тема можете тоа да го направите во коментар. Има ли оштетени улици кои се тие и доколку има кои се најоштетени?

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment