Првата канцеларија ,,Македонец за Македонец,, на Аманет 1903 -та отворена во Скопје

 106 

Започна со работа и првата канцеларија на Аманет 1903 -та,која неодамна се отвори во Скопје.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment