Превентивни активности во рамките на кампањата „ВОЗИ ОДМОРЕН” на подрачје на Крушево

 865 

Во текот на денешниот ден 03.08.2022 СВР Битола, Полициска станица Крушево заедно со РСБСП под мотото – Безбедно лето, реализираа превентивни активности во рамките на кампањата „ВОЗИ ОДМОРЕН” на подрачје на Крушево. На возачите им беа поделени летоци со едукативни содржини, како и ладна вода за освежување. Исто така, беше разговарано со нив за актуелни теми од областа на безбедноста на сообраќајот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment