Пред законодавниот дом исто така е урната заштитната ограда

 941 

Демонстрантите пред Владата, ја пробија заштитната ограда и фрлаа со , јајца шишиња, цвеќе а потоа, се упатија кон Собранието Пред законодавниот дом исто така е урната заштитната ограда, а насобраните пеат патриотски песни, бараат оставки од властите и целосно отфрлање на европските и бугарските барања.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment