Прекрасна зимска идила во ски -центар Стрежево, Пелистер Нижеполе

Ski centar “Strezevo” – Pelister, Nizepole

5 мин.  · 

Прекрасна зимска идила не пречека во нашиот ски-центар, повелете на санкање , топол чај и детски игри на снегот во овој убав сончев неделен ден…❄️????☕️☃️????!!!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment